sl  en

Novice

torek, 2. junij 2015, 00:00

3. plenarni sestanek projekta ADRIATinn

Med 13. majem in 15. majem 2015, se je v Portorožu odvijal 3. plenarni sestanek projekta ADRIATinn, ki ga je organiziral UP IAM v sklopu IPA projekta ADRIATinn. Potekal je v hotelu Bernardin, Obala 2, Portorož.

Na dogodku je bilo prisotnih 48 udeležencev iz osmih partnerskih držav. Dogodek se je začel v sredo s kratkim srečanjem in uskladitvenim sestankom, delo pa se je nadaljevalo še v četrtek in petek.

Dogodek sta s pozdravnima nagovoroma otvorila vodilni partner prof. Vassilios Chrissikopoulos iz Jonske Univerze v Grčiji in predstavnik Univerze na Primorskem izr. prof. Štefko Miklavčič, prorektor za znanstveno-raziskovalno in razvojno delo. Nato so predstavniki vodilnih partnerjev posameznih delovnih sklopov predstavili dosedanje delo, skladnost z načrtom dela in tudi načrte dela za naprej. V četrtek popoldan so imeli udeleženci priložnost udeležiti se tehničnega ogleda primorske regije. Srečanje smo zaključili v petek z določitvijo načrta dela, mejnikov, izročkov ter datuma in kraja naslednjega sestanka.

Spletna stran projekta je dosegljiva na naslovu: http://www.adriatinn.eu/.